Politica de livrare

LIVRARE
Produsele de pe site-ul www.lionbox.ro se livrează doar în România prin compania de curierat rapid Nemo Express. Termenul de livrare este de 1-2 zile, conform politicii Nemo Express. În perioadele de reduceri şi în perioada sărbătorilor, termenul de livrare se poate prelungi.


Orar livrare
Coletele se predau curierului doar în fiecare zi de LUNI a săptămânii. Firma de curierat cu care colaborăm face livrări de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Lionbox nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs. 

Statusul livrării se poate urmării aici:  http://www.nemoexpress.ro/urmareste/ sau se poate apela 0219392.


Costuri
Asigurăm TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile plasate.


Plata produselor
Destinatarul va achita produsele în contul pus la dispoziţie în comandă, în maxim 3 zile de la plasarea comenzii. Dacă nu se achită, comanda se va anula automat.


Retururi
În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, vă rugăm să ne contactați folosind secţiunea CONTACT de pe site-ul lionbox.ro . În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea Politica de retur pentru mai multe detalii.
Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.