Skip to content Skip to footer

Produsele noastre pot fi comandate online pe site-ul www.lionbox.ro. Daca in acest moment nu gasiti un anumit tip de produs disponibil, va rugam sa asteptati o noua actualizare de stoc.

Produsele Lionbox sunt create dupa un design unic. Din pacate, nu se realizeză personalizat sau pe bază de comandă.

Figurinele şi produsele Lionbox sunt realizate manual din ceramica polimerica.

Nu se pot comanda produse care nu mai sunt în stoc.

În cazul în care întâmpini dificultăți în realizarea unei comenzi online, accesează CUM COMAND și urmează pașii prezentați în pagină.

Odată ce comanda a fost înregistrată, veți primi un email de confirmare. Acesta va conține numărul comenzii și detalii despre produsele achiziționate.

Veţi primi un mesaj de confirmare la adresa de email pe care aţi furnizat-o şi odata ce comanda dvs. a fost expediată vom reveni cu un mesaj cu numarul de AWB al coletului. Statusul livrării se poate urmări mai apoi pe Nemo Express, aici: http://www.nemoexpress.ro/urmareste/

Ne pare rau, dar momentan nu efectuăm livrări în afara teritoriului României.

Transportul se face prin compania de curierat rapid Nemo Express si costa 20 RON / colet. Nu trimitem colete prin Posta Română sau alte firme de curierat.

Plata se face online cu cardul si este securizată. La finalul comenzii veți fi redirecționat către prestatorul de plăți Netopia Payments.

Da, comenzile din Cluj-Napoca se vor livra in maxim 2 zile lucratoare la adresa furnizata.

Va raspundem cu drag pe adresa de email lionboxhandmadecreations@gmail.com sau sectiunea Contact de pe pagina. 

Sigur ca da. Vă rugăm să completaţi datele companiei la ADRESA DE FACTURARE, iar la observaţii menţionaţi datele firmei (nr de înregistrare şi CUI).

Produsele nu necesită condiţii speciale de depozitare, dar pentru o rezistenţă cât mai bună in timp este nevoie să se respecte instrucțiunile de folosire puse la dispoziție. Vă rog să citiţi Instrucţiunile de folosire pe care le găsiţi in Termeni şi conditii.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca ceramica polimerica este sensibila la socuri mecanice.

English EN Romanian RO