GENERAL

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către PIXIBOX DESIGN SRL, prin intermediul magazinului virtual www.lionbox.ro către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către PIXIBOX DESIGN SRL fără notificare prealabilă.

Prin accesarea online a site-ului www.lionbox.ro, utilizatorii sunt de acord să respecte termenii și condițiile indicate în această secțiune și legile în care se află. Toți utilizatorii care accesează magazinul nostru sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile. Utilizarea site-ului se face în conformitate cu legile actuale ale României. Termenii și condițiile pot fi modificate prin actualizarea site-ului, noii termeni și condiții intră în vigoare imediat după ce publicarea este disponibilă tuturor utilizatorilor. Nu există alți termeni și condiții acceptate pe acest site, cu excepția celor publicate aici.

 • CUMPĂRĂTOR: persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o COMANDĂ, și a acceptat termenii și condițiile implicate în utilizarea site-ului web, furnizând toate datele necesare pentru achiziționarea unui produs;
 • VÂNZĂTOR – www.lionbox.ro este proprietatea PIXIBOX DESIGN SRL, având sediul social în Strada Donath, Bloc VII, Scara D, Etaj 3, Ap. 57, Cluj-Napoca, Cluj înregistrată sub J12/251/27.01.2020, CUI42159274.
 • COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plata acestora.
 • BUNURI – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menţionate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător.
 • SITE: Reprezintă site-ul web aparținând PIXIBOX DESIGN SRL la următoarea adresă web www.lionbox.ro, prin care utilizatorul are acces la informații despre serviciile și produsele oferite de vânzător.
 • UTILIZARE ABUZIVĂ: se referă la folosirea site-ului contrare legilor vamale și legale active de utilizare și în orice alt mod care ar putea dăuna PIXIBOX DESIGN SRL.
COPYRIGHT

Toate imaginile și produsele publicate pe site-ul www.lionbox.ro aparțin Vânzătorului. Elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

CONFIDENTIALITATE

Vânzătorul nu va înstrăina date personale confidențiale de la utilizatorii săi față de terți. Datele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului/Comenzii și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Vânzătorului.

Conform Legii nr. 677/2001 privind protecția și recuperarea datelor de utilizare a consumatorului și Legea nr. 506/2004 privind utilizarea datelor cu caracter personal și protejarea vieții private în timpul comunicării electronice,  vânzătorul are obligația de a utiliza, în condiții de siguranță și numai în scopurile menționate, datele personale de la orice client. Scopul colectării datelor este de a opera și de a livra comenzi către utilizator / client.

COMENZI

Acceptarea unei comenzi plasate pe site este supusă respectării procedurii instituite de Vânzător, exprimată printr-o succesiune de etape diferite pe care clientul trebuie să le urmeze pentru a finaliza comanda. Un produs este rezervat doar în momentul finalizării comenzii prin plata si cumpărătorul primește email de confirmare (va rugam sa va asigurați ca ati introdus adresa de email corecta). O confirmare prin e-mail care rezumă comanda (produsele, prețurile, cantitatea etc.) va fi trimisă clientului de către Vânzător în cel mai scurt timp posibil. În acest scop, clientul acceptă oficial utilizarea e-mailului pentru a primi confirmarea conținutului comenzii sale de la Vânzător.

Orice comandă validată de client presupune acceptarea tuturor clauzelor acestor termeni și condiții.

Pentru comenzi peste 300 RON, transportul este gratuit.

PLATA

Este disponibila doar plata online cu cardul prin procesatorul de plati Stripe.

LIVRAREA

Livrarea se face DOAR prin compania de curierat rapid – DPD cu un cost de 20 RON / colet. Comenzile cu valoare de peste 300 ron se vor livra gratuit.

De sărbători, mărțișor sau perioadele de peste an aglomerate (Black Friday), termenul de livrare se poate prelungi. Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor. Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

 • blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
 • căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
 • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
 • cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;
 • nerespectarea comenzilor de către furnizori și terț.
RASPUNDERE
 • Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.
 • Vânzătorul se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărător.
 • Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.
 • Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
 • Vânzătorul își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.
 • Vânzătorul nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor. In perioada sărbătorilor sau înainte de mărțișor este posibil să existe o discontinuitate a stocurilor.
 • PIXIBOX DESIGN SRL nu creează produse personalizate sau în baza unei comenzi. Excepție fac doar contractele de anvergură și proiectele pe care vânzătorul consideră că și le poate asuma.
 • În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, Vânzătorul își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.
 • Vânzătorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.
 • Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Vânzător la respectiva comandă, de la client.
 • Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.
 • Informațiile de pe acest site pot fi tipărite numai pentru uz personal dar nu poti fi utilizate în alt tip de document fără consimțământul scris al Vânzătorului.
 • Facem toate eforturile pentru afişarea reala şi corectă a imaginilor, însă în funcţie de calibrarea şi rezoluţia fiecărui monitor, există posibilitatea ca acestea să fie diferite faţă de produsul în original.
 • Vânzătorul nu va fi facut responsabil pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
MODIFICARI

Informațiile prezentate pe site Cumpărătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă Vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

POLITICA DE RETURNARE

Conform OUG 34/2014 revizuita, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile pentru returnarea produsului sunt suportate de catre client.

Orice produs returnat trebuie:

 • să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.
 • să fie livrat în cutia originala si cu toate etichetele atașate;
 • ambalat in folia de protecție în care a fost trimis;

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat, dacă acesta îndeplineşte condiţiile de retur menţionate mai sus.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Produsele Lionbox sunt realizate manual din ceramică polimerică. Întreţinute cu atenţie și urmând recomandările noastre, acestea își vor păstra calităţile și vă veţi bucura de ele cât mai mult timp:

 • Utilizaţi produsele cu grijă.
 • Pentru o bună protecţie, este preferabil să păstraţi bijuteriile în cutia originală.
 • Este recomandat să înlăturaţi bijuteriile în timpul activităţilor fizice sau casnice.
 • Evitaţi contactul bijuteriilor cu parfum, produse cosmetice, fixativ sau alte substanţe chimice.
 • Stergeţi cana/borcanul cu un material moale și nu aduceţi produsul în contact cu o cantitate mare de apă.
 • Vă rugăm să nu introduceţi produsele în cuptorul cu microunde și să le feriţi de foc sau alte surse de căldură puternică.
 • Vă rugăm să nu introduceţi produsele în mașina de spălat vase.
 • Nu sunt recomandate copiilor cu vârsta sub 5 ani.
NEMULTUMIRI SI CONCILIERE CLIENTI

Dacă aveți probleme legate de o comandă sau produs, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul site-ul www.lionbox.ro, secțiunea CONTACT.

TERMENI SI CONDITII PE SCURT

Obligațiile utilizatorului:
a. Să foloseasca site-ul www.lionbox.ro doar în scopuri legale.
b. Să respecte dreptul de copyright care se aplică tuturor informațiilor de pe site.
c. Să nu posteze pe site materiale ilegale sau ofensatoare.
d. Să nu violeze securitatea site-ului, în caz contrar putând fi acționat în justiție.
e. Să nu facă răspunzătoare și să nu acționeze în justiție Lionbox pentru pretențiile ridicate de terți sau pentru orice pierdere provocata de ignorarea acestor condiții.

TERMENI SPECIALI

Lionbox nu creeaza produse personalizate, excepție fac doar colaborări / parteneriate pe parte de produse în serie cu ocazia evenimentelor speciale. Discuțiile și contractele de acest tip se discută cu minim 3 luni în avans față de data la care se dorește predarea proiectului.