Eu sunt Simona și am descoperit pasiunea pentru lutul polimeric cu ceva ani în urmă. Îmi amintesc că în copilarie, de foarte devreme, desenam personaje din desenele animate preferate. A fost o modalitate pentru mine de a-mi crea propria lume. O lume perfectă pe care am luat-o cu mine de-a lungul anilor.
Timpul a trecut și am lăsat în urmă caietele pline cu desene, depozitate undeva în podul casei. Viața și-a urmat cursul, am studiat în Cluj-Napoca și am rămas în acest oraș în care ne simțim ca acasă.

În cele mai emoționante sau sensibile momente din viața mea, m-am întors spre artă. A fost și rămâne modul meu de-a mă exprima și de a-mi exterioriza emoțiile de orice fel. Lutul polimeric este extrem de versatil, așa încât am găsit în el exact ce aveam nevoie.

Creațiile ce au prins încet viata nu mi-ai adus doar mie stare de bine, ci și vouă, iar pentru asta voi fi mereu recunoscătoare. Sunt foarte fericită că reușesc să mă dezvolt în acest domeniu, zi de zi, și vă mulțumesc că faceți parte din această poveste.

Călătoria mea continuă si datorită vouă!

Gânduri bune,
Simona Pop